[ Zakelijk ] diensten ASKA Insurances voor zakelijke klanten


Verantwoordelijke ondernemer: opgelet!


U werkt hard voor uw onderneming en kunt gelukkig rekenen op de inzet van anderen die samen met u uw ondernemingsmissie nastreven. Als verantwoordelijke voor de welzijn en vooruitzichten van uw team bent u dan ook op zoek naar het beste voor uzelf en uw team wat u zich kunt veroorloven. ASKA heeft de ideale oplossing voor u als verantwoordelijke ondernemer.
Met ASKA Levensverzekeringen kunt u kiezen uit een reeks betaalbare en flexibele levensverzekeringsproducten voor u als ondernemer en uw eventuele werknemers. ASKA biedt onder meer pensioenregelingen, pensioenaanvullende producten, compagnonverzekering, risicoverzekering en/of collectieve uitvaartkostenverzekeringen.

De adviseurs van ASKA bieden u graag meer specifieke informatie en advies op maat om u bij te staan bij het kiezen van het product dat het beste bij u en uw team past.

Daar is ASKA voor.

Ondernemen is riskant genoeg...


Daarom wilt u als ondernemer graag de risico's die uw bedrijf loopt minimaliseren. U wilt dan ook graag weten hoe u zich het beste kunt verzekeren tegen bepaalde risico's. Bij ASKA kunt u kiezen uit verschillende schadeverzekeringen. Toch vraagt u zich uiteraard ook wel af of u die ene verzekering nou écht nodig hebt...

Aarzel niet en neem gerust contact op met een van de professionele adviseurs van ASKA Schadeverzekeringen.

Daar is ASKA voor.
.

Pensioen Collectief


Pensioen met zekerheid van echt maatwerk.
Ieder bedrijf en iedere instelling heeft in principe te maken met drie hoofdzaken: afnemers, producten of diensten en medewerkers. Alle drie vragen evenveel aandacht.

Afnemers moeten in elk opzicht tevreden worden gesteld. Producten of diensten moeten aan hoge eisen voldoen en werknemers hebben recht op goede arbeidsvoorwaarden, waarbij een optimale pensioenregeling niet mag ontbreken. Met dat laatste wil ASKA u helpen. Als specialist op het gebied van collectieve pensioenen kunnen wij samen met u een regeling op maat ontwerpen.

Een pensioenverzekering met duidelijke pluspunten voor u en uw medewerkers. ASKA geeft u de zekerheid van echt maatwerk en bewijst u graag dat een goede pensioenregeling met een op uw situatie afgestemde financiering, ook voor uw bedrijf of instelling een haalbare zaak is!

De voordelen voor U als ondernemer
ASKA zorgt, in overleg met u, voor een collectieve pensioenregeling die sociaal rechtvaardig is en die rekening houdt met de economische omstandigheden. De verhouding tussen de baten en de fiscaal volledig aftrekbare kosten is zonder meer gunstig te noemen. Uw administratie blijft tot een minimum beperkt en een heldere kostenprognose zorgt ervoor dat u precies weet waar u aan toe bent, nu en in de toekomst.

Deskundige begeleiding
Niet alleen in de voorbereidingsfase, vooral ook daarna kunt u rekenen op constante en persoonlijke begeleiding door deskundigen van ASKA. U krijgt een vaste contractbeheerder en weet dus wie uw portefeuille beheert. U wordt regelmatig geïnformeerd en geadviseerd omtrent nieuwe ontwikkelingen en bezit alle vrijheid om op die ontwikkelingen te reageren. Dankzij het flexibele karakter van de pensioenregeling, zijn wijzigingen in principe altijd mogelijk.

ASKA, voor duidelijkheid en zekerheid
Een collectieve pensioenverzekering bij ASKA betekent duidelijkheid. ASKA geeft heldere antwoorden op alle vragen, geeft tekst en uitleg aan personeel en indien van toepassing vertegenwoordigers van de werknemers.

Iedere deelnemer ontvangt een toelichting op het pensioenreglement die in begrijpelijke taal uitlegt waar het om gaat.
Een collectieve pensioenverzekering bij ASKA betekent bovendien zekerheid. De zekerheid van een moderne, adequate pensioenvoorziening.

Overigens begint de duidelijkheid van ASKA al bij de presentatie die wij op uw uitnodiging graag bereid zijn te geven.
Voor gedetailleerde informatie en/of een vrijblijvende offerte kunt u contact met ons opnemen.

Geintereseerd?
BEL ONS +5999 734 5566