ASKA Insurance lanceert nieuwe koers naar EXCELLENTIE
January 4, 2017
Show all

ASKA lanceert 5 nieuwe producten tijdens “Journey to Excellence” evenement

Willemstad. Maandagavond 12 december 2016 heeft ASKA Insurances officieel 5 nieuwe verzekeringsproducten gelanceerd tijdens hun “Journey to Excellence” evenement dat in het Hilton Hotel heeft plaatsgevonden.

De 5 producten die gelanceerd werden omvatten een pensioenproduct om de pensioenkloof te dekken, een overbruggingspensioenproduct, een duurtetoeslag product, een additionele dekking voor kanker en zeldzame ziekten en een doorlopende reisverzekering. De producten werden gepresenteerd door mevrouw Elsirha Scope, Managing Director van ASKA Insurances, de heer Gelvis Offerman en de heer Henry Lau-A-Kien.

ASKA-aandeelhouders, verzekeringsmakelaars (Brokers), overheidsambtenaren, vertegenwoordigers van verschillende (pensioen gerelateerde) bedrijven en studenten van de UoC waren allemaal aanwezig op het interactieve evenement om alles te weten te komen over ASKA’s plan van aanpak met betrekking tot de nieuwe verzekeringsproducten. Tijdens de vragenronde werden zelfs ideeën voor nieuwe producten besproken die gasten aan het panel hebben voorgesteld. In het panel zaten de heer Irving Moenir Alam, President-Commissaris van ASKA-Insurances, mevrouw Elsirha Scope,

De heer Tobias Carrero Nacar, Presiden van Multinacional de Seguros, de groep waar ASKA onderdeel van is, was ook aanwezig op het evenement. Het evenement werd feestelijk afgerond met een diner voor gasten onder muzikaal genot van Jill Frans en Ephrem J en hun band… / met een diner voor de gasten vergezeld van live muziek verzorgd door Jill Frans, Ephrem J en hun band…

Pensioenproduct 1 -> flexibel spaarbeleid voor pensioenkloof, met mogelijkheid voor ofwel periodieke premie betalingen en/of een afkoopsom.

Overbruggingspension  Flexibel spaarbeleid voor vervroegde uittreding, met mogelijkheid voor periodieke premiebetaling en/of een afkoopsom. Mogelijkheid voor extra betalingen in het tijdens de duurtijd van het contract. Vervroegde uittreding mogelijk vanaf 60 jaar of ouder.

Duurtetoeslag -> Alleen Zakelijk. De verplichting van de duurtetoeslag van alle medewerkers kunnen op collectieve basis worden verzekerd.

Additionele dekking voor kanker en zeldzame ziektes -> Toepasselijk voor: 1. Iedereen die nog nooit eerder is gediagnosticeerd met kanker (of kanker gerelateerde ziekten) en die binnen 12 maanden niet zal testen voor kanker. 2. Eenieder die is behandeld voor kanker (of kanker gerelateerde ziekten) en die voor 10 jaar of meer in remissie verkeren.

Doorlopende reisverzekering -> 3 Niveaus beschikbaar: Silver, Gold en Platinum niveaus. 24-uurs service aan de klant en de telefoon kosten zijn voor rekening van ASKA. Maximaal 120 dagen doorlopende dekking.

Comments are closed.