ASKA Insurances
Uw betrouwbare & progressieve verzekeringmaatschappij

Op zoek naar een betrouwbare & progressieve verzekerings- maatschappij die uw belangen met zekerheid behartigt?

ASKA begon als een afkorting bijna 20 jaar terug en is nu, anno 2013, een begrip geworden op gebied van verzekeringen in de lokale markt. Als relatief kleine speler op Curaçao weet ASKA zich iedere keer weer te profileren als een innovatieve, flexibele en competitief geprijsde verzekeringsmaatschappij.

Met onze Omega verzekeringsproductenlijn, inhoudende basis, standaard en uitgebreide

dekkingen, biedt ASKA u de flexibiliteit om de verzekeringen te kiezen die het beste bij u passen. Bij ASKA maakt u deel uit van een familie. Een familie die weet dat ‘leven om te genieten van het leven’ op persoonlijk of zakelijk gebied alleen kan als je de rugsteun hebt van een bedrijf dat met jou meedenkt, dat de volledige aandacht en service geeft, dat scherpe prijzen durft te geven in een gestabiliseerde markt, en dat in de toekomst alleen maar meer zal blijven verrassen en vernieuwen... p’esei ASKA t’ei.

Verzekeringen, zult u ervaren, kunnen bij ASKA ongecompliceerd zijn. U een gevoel van rust en zekerheid geven, door uw belangen te vertalen in onze flexibele producten en u producten aanbieden die u een daadwerkelijke toegevoegde waarde geven!