ASKA lanceert 5 nieuwe producten “Journey to Excellence”
June 8, 2016
ASKA Komunikado Body Building and Fitness Competition
February 4, 2017
Show all

MET HET OOG OP DE TOEKOMST
ASKA INSURANCE LANCEERT NIEUWE KOERS NAAR EXCELLENTIE

ASKA Insurance dient de Curaçaose bevolking en bedrijfsleven al meer dan 20 jaar. Sinds kort heeft ASKA een nieuw directie-team.

Dit nieuwe directieteam heeft hoog ingezet en streeft ernaar om ASKA te herpositioneren als een betrouwbare en stabiele verzekeringsmaatschappij. Om dit te realiseren zijn intern alvast de eerste stappen gezet in de vorm van een inspirerende Kick-off activiteit als teambuilding met het voltallig personeel.

Tijdens deze Kick-off activiteit heeft de ASKA-directie samen met hun collega-medewerkers ervaren dat de nieuwe koers naar excellentie alleen kan worden ingezet als iedereen hun kwaliteiten en expertise gebruikt.

De boodschap is duidelijk: ‘We zullen dezelfde resultaten behalen als we steeds hetzelfde blijven doen. De tijd is aangebroken om een sterke eenheid te vormen en als één te werken, waarbij onze klantenop prioriteit nummer 1 staan!’

Goede interne en externe communicatie is daarbij cruciaal. Klanten en medewerkers hebben in een enquête aangegeven wat ze verbeterd willen zien.

In de loop van de komende maanden werkt ASKA aan het verder stimuleren van een gezonde interne organisatie. Dit komt zowel het ASKA personeel als ook de trouwe ASKA-klanten ten goede. Deze nieuwe koers gaat gepaard met het lanceren van een aantal nieuwe producten. Deze producten worden op zeer korte termijn geïntroduceerd. De ASKA-directie heeft alle vertrouwen in een succesvolle en gezonde toekomst voor haar medewerkers en haar klanten.

ASKA houdt u de komende tijd op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen. Vol vertrouwen gaat ASKA een nieuwe koers in!

Comments are closed.